BİGG GARAJ Programı Hakkında

Türkiye ekonomisi ve sanayisinin yeşil dönüşümüne katkı sağlamak amacıyla "Teknolojik Ar- Ge ve İnovasyon" içeren projeleri desteklemek adına,geri ödemesiz %100 hibe programı "TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Programı" TÜBİTAK tarafından açılmıştır.

TOBB ETÜ, Hacettepe TTM ve KTO Karatay Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşecek olan BİGG GARAJ Girişimcilik Destekleme Programı, 200.000 TL'lik TÜBİTAK hibe desteği için yeni dönemde ilk tematik BİGG Çağrısı "BİGG Yeşil Büyüme Çağrısı" başvurularını almaya başlamıştır. Programa son başvuru 31 Ekim 2021 tarihidir.

BİGG GARAJ Programı kapsamında sağlanacak olan teknoloji tabanlı girişimcilik eğitimleri, iş planı oluşturma, proje yazma eğitimleri ile tüm mentorluk destekleri TOBB ETÜ TTO Garaj tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. Bilgilerinize sunar, gereğini rica ederiz.