Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Dijital Dönüşüm Çağrısı Bilgilendirme Semineri Hk. (Sağlık ve Kimya Ürünleri Çağrısı tanıtımı)

TOBB'dan alınan yazıda, 12 Ekim 2021 Salı günü saat 14:30'da internet üzerinden, "Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı Dijital Dönüşüm Çağrısı Bilgilendirme Webinarı" düzenleneceği belirtilmektedir.

Seminere ilişkin davet aşağıda sunulmaktadır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Programı kapsamında teknoloji tedarikçilerine yönelik olarak ilan edilen ve dijital dönüşüm alanında 188 ürün ve 54 yenilikçi teknoloji yatırımını destekleyen Dijital Dönüşüm Çağrısının anlatılacağı ve seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacağı belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Seminere katılım adresi: http://webinar.tobb.org.tr