Endonezya Dışişleri Bakanlığında düzenlenecek İş Forumu Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza iletilen 25.06.2021 tarihli ve 84403118-720-6160 sayılı yazıda, T.C. Cakarta Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği'nin yazısına istinaden, Endonezya Dışişleri Bakanlığı tarafından 14 Temmuz 2021 tarihinde 10.00-15.00 saatleri arasında (Türkiye saati) hibrit formatta "Endonezya-Merkezi ve Doğu Avrupa İş Forumu"nun (Indonesia-Central and Eastern Europe Business Forum, INA-CEE) düzenleneceği belirtilmektedir.

Düzenlenecek İş Forumu ile karşılıklı ticaret ve yatırımın artırılması, dijital ekonomiden faydalanma, e-sağlık ve yeşil ekonomide işbirliği imk acirc;nlarının araştırmasının amaçlandığı belirtilmiştir. Katılımcıların iş dernekleri, KOBİ'ler ve devlet yetkilileri olacağı ifade edilmekte olup, ilgili foruma ziyaretçi ya da katılımcı olarak iştirak etmek için https://www.ina-lac.com/en/about-ina-cee adresinden kayıt yaptırılabileceği ve bu platform aracılığıyla iş dünyasının iş ortaklıkları kurabileceği, iş ortaklarıyla iletişimlerini sağlayabileceği ve ürünlerinin tanıtımını yapabileceği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.