SRİ LANKA YATIRIM FORUMU HK.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza gelen yazıda;

Sri Lanka'nın Ankara Büyükelçiliğinden alınan yazıya atfen, Sri Lanka Ticaret Odası'nın (CCC), Sri Lanka Yatırım Kurulu (BOI) ve Colombo Borsası (CSE) işbirliğinde 07-09 Haziran 2021 tarihleri arasında sanal ldquo;Sri Lanka Yatırım Forumu rdquo; organizasyonu için çalışmalarının devam ettiği bildirilmektedir.

"Sri Lanka Yatırım forumunun temasının "Sri Lanka - Asya'nın bir sonraki büyüme cenneti" olacağı ve üç günlük etkinlikte üst düzey hükümet liderleri, kamu ve özel şirketlerin üst düzey liderleri, küresel uzmanlar, yatırım bankacıları ve danışmanlık firmaları tarafından gerçekleştirilecek oturumlar ve sunumların yer alacağı ifade edilmektedir.

Sri Lanka Sanal Yatırım Forumu'nun, iş ortaklıkları da dahil olmak üzere potansiyel yatırımları Sri Lanka'ya çekmek üzere yatırım kararları için gerekli ve kapsamlı bilgileri sağlamanın yanı sıra Sri Lanka ile yabancı işadamları arasında iş bağlantıları kurmaya odaklanacağı belirtilmektedir.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik hakkındaki diğer detaylara ve katılım formuna https://invest-srilanka.lk linkinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.