KOBİ'LERDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK SEMİNERİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi işbirliğinde İşletme Yönetimi Programı kapsamında gerçekleştirilecek olan webinarda Türkiye'deki KOBİ'lerin mevcut durumu, KOBİ'lerde temel başarısızlık nedenleri, işletme riskleri, temel yönetim hataları ve bunlara yönelik çözüm yöntemleri anlatılacak, seminer sonunda KOBİ'lerin soruları cevaplandırılacaktır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Merkezi iş birliğinde, Odamızın da desteklediği İşletme Yönetimi Programı " İşletme Yönetimi Programı: KOBİ'lerde Sürdürülebilirlik Semineri " 09 Şubat 2021 Salı, saat 14:00 - 15:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Katılım linkini aşağıdan bulabilirsiniz:

(Şifre: 264867)

Program: