Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler - Çin / TMALL Duyurusu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan 25.01.2021 tarih ve 2116 sayılı yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Bakanlığa bağlı olarak dünyanın dört bir yanında ihracatımızın geliştirilmesi için çalışmakta olan Ticaret Müşavir ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere Bakanlık tarafından "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler" toplantılarının düzenlenmekte olduğu ifade edilmiştir.

Bu çerçevede, Guangzhou Ticaret Ataşeliğimiz organizasyonunda, Çin'in en büyük e-ticaret platformlarından TMALL temsilcisinin konuşmacı olarak katılarak, gıda ve içecek ürünlerine yönelik Çin pazarına sınır ötesi e-ticaret yoluyla nasıl girileceği hususunda bilgi paylaşacağı e-sohbet toplantısının 27 Ocak 2021 Çarşamba günü Türkiye saati ile 14.00'te, İngilizce olarak gerçekleştirileceği bilgisi verilmiştir.

Sohbet toplantısı "Microsoft Teams" uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir.

Çin Halk Cumhuriyeti Toplantısı Kısa Link : https://bit.ly/2XWlAK0