14. Asya Finans Forumu (18-19 Ocak 2021)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı'nın yazısına istinaden, 14. Asya Finans Forumu'nun, 18-19 Ocak 2021 tarihlerinde sanal platform üzerinden düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu etkinlik kapsamında; finansal teknolojiler, siber güvenlik, dijital varlıklar, yeşil finansman gibi güncel başlıklar ele alınacaktır. Ayrıca, yatırım projeleri ile finans kuruluşları arasında ticari eşleştirme programları da organize edilecektir. Ticari eşleştirme programlarında hedeflenen sektörler; temiz enerji üretimi, dijital teknolojiler, eğitim, çevre ve enerji, finansal teknolojiler, gıda ve tarım, sağlık teknolojileri, altyapı ve gayrimenkul hizmetleridir. Programa katılım sağlayan yatırım projeleri hakkında bilgi için lütfen tıklayınız.

Özellikle proje finansmanı ihtiyacı bulunan yatırımcılarımızın kayıt yaptırmalarında yarar görüldüğü belirtilen Asya Finans Forumu'nun resmi sitesi için lütfen tıklayınız.

Detaylı bilgi için iletişim:
Christopher LAI
Hong Kong Ticaret Geliştirme Konseyi (HKTDC)
E-posta: christopher.sk.lai@hktdc.org

Üyelerimizin bilgisine sunulur.