Gine Yatırım Forumu Hakkında Duyuru

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden gelen, 31.12.2020 tarih, 11596 sayılı yazıda, Gine Yatırım Forumu duyurulmaktadır.

Söz konusu duyuruda, Dışişleri Bakanlığı'nın yazısına atıfta bulunan Ticaret Bakanlığı'nın 30.12.2020 tarihli ve 00060237962 sayılı yazısına atfen, Gine Yatırımlar ve Kamu-Özel Sektör Ortaklığı Bakanlığı ile Gine Özel Sektör Yatırımlarının Teşviki Ajansı (APIP) ortaklığında, Afrika Kalkınma Bankası ve Dünya Bankası/Uluslararası Finans Kurumu desteğiyle, Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde'nin himayelerinde 24-26 Şubat 2021 tarihlerinde Konakri Sheraton Otel'de Gine Yatırım Forumu'nun düzenlenmesinin planlandığının belirtildiği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Gine Yatırım Ajansı'nın, anılan Foruma Türk firma ve iş insanlarının stantlarıyla katılımından memnuniyet duyulacağını, Kovid-19 pandemisi nedeniyle seyahat edemeyecek yatırımcıların ise arzu etmeleri halinde çevrimiçi katılımlarının mümkün olabileceğini bildirdiği belirtilmektedir.

Foruma ilişkin tanıtıcı materyal ve broşürler ekte sunulmaktadır.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla.