Libya Mutabakat Zaptı

TOBB'dan aldığımız yazıda, Türkiye ile Libya arasında, müteahhitlik alanında 13.08.2020 tarihinde imzalanan Mutabakat Zaptı (MOU) uyarınca, Libyalı idarelerden alacağı bulunan firmaların müzakere amacıyla başvuru yapabilecekleri nihai tarihin 24 Aralık 2020 olduğu hatırlatılmakta olup, Libyalı idarelerle henüz görüşme başlatmamış olan firmaların, hak ve menfaat kaybına uğramamaları adına, ilgili idarelere ivedilikle başvurmaları gerektiği belirtilmektedir.

Ayrıca, sürecin takibi açısından, T.C. Ticaret Bakanlığına bildirmek üzere, başvuru yapan firmaların, bilgilerini ekteki tabloda yer alan formata uygun biçimde doldurarak, 23 Aralık 2020 tarihine kadar Odamıza (E: ceyhanto@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgisine sunarız.