Pakistan'da Hidroelektrik Santral Projesi İhalesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden gönderilen 30.09.2020 tarih ve 34221550- 720-8428 sayılı yazıda; Dışişleri Bakanlığı'nın 29.09.2020 tarih ve 31782138 sayılı yazısına atfen; Gilgit-Baltistan Hükümeti Proje Yönetimi Ofisi'nin İslamabad Büyükelçimizi muhatap yazısına atfen, Gilgit-Baltistan Hükümeti Su ve Elektrik İşleri Departmanı tarafından EPC (Mühendislik, Tedarik ve İnşaat) modeliyle hayata geçirilecek olan "20 MW Hydropower Project Hanzel Gilgit" adlı hidroelektrik santrali projesi için ihale açıldığı ve ihale için son başvuru tarihinin 5 Kasım 2020 olduğu belirtilmektedir.

T.C. İslamabad Büyükelçiliği'ne gelen yazı ve ihaleye davet mektubu Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları/Diğer Duyurular bölümünden temin edilebilmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.