TÜRK-RUS 17 NCİ DÖNEM KEK TOPLANTISI GÖRÜŞ TALEBİ

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı tarafından iletilen, 19 Haziran 2020 tarihli Türk-Rus Ticaret, Yatırımlar ve Bölgesel İşbirliği Çalışma Grubu Toplantısında mutabık kalınan taslak Protokol metni gönderilmekte ve Protokolde yer alan maddelerin 30 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilmesi öngörülen Türk-Rus KEK 17. Dönem Toplantısının Protokolüne derç edilmesinin planlandığı ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, 17. Dönem KEK Toplantısı hazırlıkları çerçevesinde, Rusya Federasyonu ile mal ve hizmet ticaretinde karşılaşılan problemler, pazara giriş engelleri, çözüm önerileri, ticaretin kolaylaştırılmasına yönelik tedbirler, ülkemizdeki yatırım imk acirc;nları, yatırım projeleri ve Rusya Federasyonu'nda yatırımcılarımızın karşılaştıkları sorunlar gibi konulara ilişkin görüşlerinizin TOBB'a bildirilmek üzere 20 Ağustos 2020 gününe kadar Odamıza (E-posta: ceyhanto@tobb.org.tr) iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.