DİJİTAL TİCARET VE İHRACAT WEBİNAR SERİSİ 8

Akdeniz İhracatçı Birlikleri işbirliği ile dijital ticarete ilişkin farkındalığı arttırmak amacıyla ihracatçı firmalarımıza yönelik olarak düzenlenen "DİJİTAL TİCARET VE İHRACAT WEBİNAR SERİSİ"nin sekizincisi, 08 Temmuz 2020 Çarşamba Günü saat 15.30'da gerçekleştirilecektir.

Webinarda, İhracatta Tanıtım İmkanı Veren Firmalar Arası (B2B) E-Pazaryerleri'nin anlatımı'nın devamı olarak, Dr. Zeynep İYİLER moderatörlüğünde; Turkishexporter İşbirliği Kurumları Proje Direktörü Onur Can CENGİZ tarafından platformları hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirilecektir. Sunumun ardından soru - cevap bölümüyle program noktalanacaktır.

Ücretsiz gerçekleştirilecek olan programa Başvuru Formu linkinden kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Başvuru formunda belirteceğiniz e-mail adresine ZOOM Seminer ID bilgileri gönderilecektir.

On-line başvuru için lütfen tıklayınız.

Zoom kullanma klavuzu için lütfen tıklayınız.