HALAL EXPO NIGERIA 2020 Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden gelen yazıda, Abuja Ticaret ve Sanayi Odası'ndan alınan yazıya atfen, Nijerya'da 8-10 Haziran 2020 tarihlerinde ACCI Ticaret ve Kongre Merkezi'nde, "Halal Expo Nigeria 2020" adlı etkinliğin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, etkinliğin; elektrikli ev aletleri, giyim ve aksesuar, dekorasyon, aydınlatma, deri, mobilya, bebek ve çocuk ürünleri, zanaat ürünleri, gıda, sağlık, kişisel bakım, gezi ve turizm, el sanatları, çevre dostu ürünler, eğitim ve medya gibi otuzdan fazla sektörü kapsayacağı belirtilmektedir.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilmektedir.

ETKİNLİKLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Üyelerimize duyurulur.