FAS - PAKETLEME VE PLASTİK FUARI HK.

23-26 Eylül 2020 tarihleri arasında Fas'ın Kazablanka şehrinde 4. PACKEXPO 2020 Uluslararası Paketleme ve Plastik Paketleme Çözümü Fuarı düzenlenecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden gelen İslam Ticaret Sanayi ve Tarım Odası'ndan iletilen yazıya atfen, Fas Plastik Federasyonu ile Fas Sanayi, Ticaret, Yatırım ve Dijital Ekonomi Bakanlığı Yatırım ve İthalat Geliştirme Ajansı işbirliğinde düzenlenecek, 4. PACKEXPO 2020 (Uluslararası Paketleme ve Plastik Paketleme Çözümü Fuarı) etkinliğinin, 'Afrika'da Paketleme için Yenilikçi Çözümler Teması' kapsamında, 23-26 Eylül 2020 tarihinde Fas'ın Kazablanka şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Fuara 30 ülkeden 15.000'c yakın katılımcı ile 180'e yakın Fuar firmasının katılım sağlamasının beklendiği ifade edilmektedir. Fuarla ilgili broşür sağ taraftaki "Dosyalar" başlığı altında yer almakta olup detaylı bilgi için Bay Nabil SAOUAF ile (Fas Plastik Federasyonu, Mimoza Bulvarı, Tamaris Sk., Ain Sebaa, Kazablanka, Tel: 212 5 22 66 24 58/ Faks: 212 5 22 66 24 60; federationdeplasturgje@gmail.com ; fmprojects@gmail.com ; www.fmplasturgie.ma) irtibata geçilebilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.