5 Ayrı Ülke, 5 Ayrı Fuar

İstanbul Ticaret Odası'ndan aldığımız yazıda, uluslararası alanda düzenlenen fuarlara ülkemizin her köşesinden katılım sağlanabilmesi amacıyla 5 ayrı ülkede 5 ayrı fuar organizasyonun planlanmakta olduğu bildirilmiştir.

Söz konusu yazıda belirtildiği üzere İstanbul Ticaret Odası'nın 2019 yılı fuar programında yer alan organizasyonlar aşağıda yer almaktadır.

• Nijerya 2.Türk Ürünleri Fuarı, Lagos-Nijerya, 4-6 Eylül 2019

(Tüm sanayi, ticaret, hizmet ve yatırım sektörleri)

İletişim: seyma.pekcan@ito.org.tr

• The Hotel Show Dubai Türkiye Milli İştirak Organizasyonu, Dubai Birleşik Arap Emirlikleri, 17-19 Eylül 2019

(A'dan Z'ye konaklama endüstrisine hitap eden tüm sektörler)

İletişim: gulin.gursoy@ito.org.tr

• Food India Inspired by SIAL Türkiye Milli İştiraki, Yeni Delhi-Hindistan, 19-21 Eylül 2019

(Tüm gıda ve içecek ürünleri)

İletişim: sibel.tayanc@ito.org.tr

• 26.Tiran Uluslararası Fuarı Türkiye Milli İştiraki, Tiran-Arnavutluk, 23-26 Kasım 2019

(Tüm Sanayi, ticaret, hizmet ve yatırım sektörleri)

İletişim: ozlem.kilic@ito.org.tr

• SIAL Middle East 2019 Türkiye Milli İştiraki, Abu Dhabi-Birleşik Arab Emirlikleri, 9-11 Aralık 2019

(Tüm gıda ve içecek ürünleri, ekipmanları)

İletişim: sibel.tayanc@ito.org.tr

Fuarlar ile ilgilenen üyelerimizin İstanbul Ticaret Odası ile yukarıda belirtilen e-posta adresleri aracılığıyla temasa geçmesini rica ederiz.