İran Isfahan Turizm ve El Sanatları Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Sekreterliği'nden Odamıza gelen yazıda; Dışişleri Bakanlığı'nın yazısına atfen; 11. Uluslararası İsfahan Turizm ve El Sanatları Fuarı'nın 18-21 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuarın turizm endüstrisi ve otelcilik alanında faaliyet gösteren kuruluş ve firmaların yanı sıra geleneksel sanatlar ve el sanatları üreticilerinin kendi ürünlerini sergilemeleri açısından iyi bir fırsat olduğu, öte yandan fuara yurtdışından katılım sağlayacak konuklara kiralanacak her 12 metrekare stant karşılığında bir kişi için ücretsiz konaklama, havalimanı ve fuar mahalline ücretsiz konaklama, ulaşım ile stant kiralamada yarı yarıya indirim uygulaması gibi özel kolaylıklar sağlanacağı bildirilmektedir.

Fuara ilişkin detaylı bilgiye www.iite.ir internet adresinden ulaşılabileceği ifade edilmektedir.

Bilgilerinize sunulur.