10. Saraybosna Yatırım Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen, 17-19 Nisan 2019 tarihlerinde Saraybosna'da Bosna Bank International ve İslam Kalınma Bankası işbirliği ile Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi'nin himayesinde 10. Saraybosna İş Forumu düzenleneceği ve söz konusu Forum kapsamında; 50'den fazla ülkenin katılımcılarının bir araya getirilmesi, Güneydoğu Avrupa'da yer alan ülkeler arasındaki ekonomik bağların ve karşılıklı ilişkilerin ve projelerin tartışılması vasıtasıyla Bosna Hersek'in yabancı yatırımcılara tanıtılması ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunulmasının amaçlandığı iletilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de her sene sponsor olarak destek verdiği Saraybosna Yatırım Forumunun taslak programı ve tanıtım bültenine buradan ulaşabilir ve söz konusu Foruma ilişkin ayrıntılı bilgilere www.sarajevobusinessforum.com adresinden ulaşılabilmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.