"Leasing ve Kobiler Birlikte Güçlü Yarınlara" Paneli / ADASO - 26.03.2018 (HABERTÜRK CANLI YAYIN )

Türkiye'nin 2023 İhracat Stratejisi ve Eylem Planında Kobilerin ihracattaki paylarını arttırmaya yönelik olarak Hazine Müsteşarlığı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı ve Haber Türk işbirliğinde, BDDK, TİM, TÜRK EXİMBANK, KOSGEB ve Finansal Kurumlar Birliği'nin destekleriyle "Kobilerle Güçlü ve Güvenli Yarınlara" Projesi yürütülmektedir.

Bu proje kapsamında KOBİ'lerin finansmana erişim ve yararlanabilecekleri kaynak alternatiflerini arttırmak amacıyla, Toroslar'ın Sanayi Kenti Adana'da"Leasing ve Kobiler Birlikte Güçlü Yarınlara" organizayonu kapsamında Panel ve Habertürk / Bakış yayını 26 Mart 2018 Pazartesi günü saat 16.00'da Adana Sanayi Odası düzenlenecektir.

Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı işbirliğinde Köşe Yazarı Sayın Noyan Doğan'ın moderatörlüğünde Haber Türk kanalında Canlı yayınlanacak panelde, Kobilerin finansmana erişim, yararlanabilecekleri destek programlarını, Leasing, kredi ve teşvikleri, destek ve hibeleri konuları anlatılacaktır.

KATILIM FORMUNU DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ

PROGRAM