İran Gülistan Fuarı Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) aldığımız 19.02.2018 tarih ve 0411/3011 sayılı yazıda, İran Cumhuriyeti Gülistan Vilayeti Uluslararası Fuarlar Şirketi tarafından "7. Çiçek, Bitki ve Endüstri Dalları, Park ve Açık Alan Mobilyaları ve Kentsel Hizmetler İhtisas Fuarı" ile "Birinci Bahçıvanlık, Sera, Bahçe Donanımı ve Aletleri, İlaç Yapımında Kullanılan Bitkiler, Gübre, Tohum ve Tarım İlaçları Fuarı" nın 26 Şubat - 2 Mart 2018 tarihlerinde Gülistan Vilayetinden düzenleneceği belirtilmiştir.

Yazının devamında, katılımcıların iki günlük konaklama ve Tahran Havaalanından Gorgan'a kadar olan ulaşım masraflarının İranlı ev sahibi şirket tarafından karşılanacağı belirtilmiştir. Detaylı bilgi için info@golenstanfair.com veya golestanfair@yahoo.com elektronik posta adresleriyle iletişime geçilmesi gerekmektedir.

CeyhanTicaret Odası