TÜRK - YEMEN İŞ FORUMU (10 OCAK 2018 / ADANA HİLTONSA OTELİ) 08 Ocak 2018 Pazartesi

Çukurova Kalkınma Ajansı ve Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı işbirliği; Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası ve Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nin destekleri ile 10 Ocak 2018 Çarşamba günü 14:00-18:00 saatleri arasında Adana HiltonSA Otel'de "Türk-Yemen İş Forumu"düzenlenecektir.

iki ülke/bölge arasındaki yatırım ve ticaret ilişkilerinin geliştirilmesi amaçlanan forum kapsamında, Yemen'den gelecek yaklaşık 150 firmalık iş heyetiyle ilimizdeki firmaların iş görüşmesi yapabileceği B2B etkinliği gerçekleştirilecektir.

Söz konusu ikili görüşmelere katılmak isteyen üyelerimizin, http://www.turkyemenisforumu.com/ bağlantısında yer alan formu doldurmak suretiyle kayıt yaptırmaları ve görüşecekleri sektördeki firmaları seçmeleri gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Tarih : 10 Ocak 2018 - Çarşamba