CTO'DAN İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ TAŞKIR'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşkır'a görevinde başarılar dileyen Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Kasım Önük, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Koşmaz ve Ahmet Gümüş huzur ve güvenliğin toplumun vazgeçilmezleri arasında olduğunu belirterek, kurum ve kuruluşlar olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesinin önemini vurguladı. Başkan Can ayrıca kentin asayişi ile ilgili konularda üzerlerine düşen sorumluluğu almaya, bu konuda katkı ve destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşkır, huzurlu, güvenli ve yaşanabilir bir kent için çalıştıklarını belirtti. Taşkır, "Bunu da birlikte hareket ederek, toplumun tüm kesimlerinin desteği ile başaracağımıza inanıyorum" dedi.