Ceyhan Ticaret Odası, TÜYAP Adana Fuarcılık tarafından düzenlenen "Adana Tarım Fuarı 2015'te Açılışı'na katıldı. Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Çukurova'yı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen çiftçiler ile tarımsal kuruluşların temsilcilerine daha iyi tanıtmak, yeni üretim teknolojilerini takip etmek amacıyla tarım fuarına fuara katılımın çok olduğunu ifade etti. Hannover AGRİTECHNİCA Tarım Makinaları Fuarı'na geçtiğimiz hafta bir heyetle katılan Başkan, Adana Tarım Fuarı'nın da dünyanın takip ettiği bir fuarlar arasında yer almasını temenni ettiklerini dile getirdi.

Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü başta olmak üzere kent bürokrasisini, Gıda, Tarım, Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkililerini, Türkiye'nin dört bir yanından gelen tarımla ilgili oda, dernek ve tarım alanında üretim yapan özel kuruluşların temsilcilerini bir araya getiren fuar, büyük ilgi gördü.

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'na, her yıl olduğu gibi Ceyhan Ticaret Odası Üyeleri de stant açtı. Stant açan üyeleri stantlarında ziyaret eden Başkan Can Ceyhanlı firmaları fuarlarda görmekten onur duyduklarını ifade etti.