Bilindiği üzere, özellikle son yıllarda İş Hukuku kaynaklı yaşanan sorunlar ve devam eden mahkemelerde karşılaşılan farklı kararlar siz değerli üyelerimizi mağdur etmektedir.

Bu çerçevede, işverenlerin İş Hukuku ile ilgili sorunlarının ele alınması ve sorunların Yargıtay kararları doğrultusunda değerlendirilebilmesi amacıyla, 23 Kasım 2015 Pazartesi günü saat 13.30'da Odamızda "İşveren Sorunlarının İş Hukuku ve Yargıtay Kararları Işığında Değerlendirilmesi Semineri" düzenlenecektir.

Üyelerimiz için son derece önem arz eden söz konusu seminerde, işveren sorunları, işçi alacakları, kıdem/ihbar tazminatları davaları hakkında bilgi paylaşılacak olup, iş mahkemelerinde karşılan sorunlar gündeme getirilecektir.

Moderatörlüğünü Onursal Yargıtay Üyesi Sn. Ali Turhan'ın yapacağı ve 22. Hukuk Dairesi Hakimi Hüseyin Can ile 7. Hukuk Dairesi Hakimi Uğur Ocak'ın konuşmacı olarak katılacağı semineri onurlandırmanızı diler, üyelerinize duyurulması konusunda desteklerinizi rica ederiz.

Tarih : 23.11.2015 Pazartesi

Saat : 13.30 ? 17.00