Küba 2021 İş Formu

TOBB'dan alınan yazıda Küba Cumhuriyeti'nin Türkiye'deki Büyükelçiliği'nden alınan yazısına atfen; Küba Dış Ticaret ve Dış Yatırım Bakanlığı tarafından, sürdürülebilir kalkınma için dış ticareti ve yatırımları teşvik etmek üzere "İkinci Küba 2021 İş Forumu (FECUBA 2021) "nun online olarak 29 Kasım - 2 Aralık tarihlerinde düzenleneceği bildirilmektedir. Etkinliğin başta ev sahibi ülke Küba olmak üzere çeşitli ülkelerden firma, Ticaret Odaları, Ticaret ve Yatırım Tevşik Ajansları temsilcilerini bir araya getirmesi öngörülmektedir.

Kayıtların 4 Ekim -25 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılabileceği söz konusu Forum'a ilişkin ayrıntılı bilgilere (www.foroempresarial.mincex.gob.cu) adresinden ulaşabilirsiniz.