Türkiye - KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı

TOBB' den alınan yazıda; TOBB ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası arasında 3 Temmuz 2018 tarihinde imzalanan Mutabakat Zaptı ile "Türkiye - KKTC Ticaret Odası Forumu" nun kurulmuş olduğu, söz konusu Forumun Türkiye ile KKTC arasındaki karşılıklı ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişimine destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürmekte olduğu belirtilmektedir.

Bu çerçevede Türkiye-KKTC Ticaret Odası tarafından 6 Temmuz 2019 Cumartesi günü Golden Tulip Lefkoşa Otel'de "Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu 1. Ekonomi Konferansı" düzenleneceği bildirilmektedir.

Konferans kapsamında KKTC'de iş yapma fırsatları ve yatırım ortamına ilişkin sunumların yanı sıra, eğitim, turizm, tarım ve bilişim teknolojilerine ilişkin sektörel panel ve devamında iş görüşmeleri düzenlenecektir.

Söz konusu konferansa katılım ücretsiz olup, katılmak isteyen üyelerimizin http://ekonomikonferansi.tobb.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu en geç 27 Haziran 2019 Perşembe günü mesai bitimine kadar doldurmaları gerekmektedir.

Saygılarımızla.