ADANA BÜYÜKŞEHİR BEL. BAŞ. SÖZLÜ`YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş, Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Memici Güleçyüz ve diğer Esnaf Odaları Başkanları ve Oda-Borsa Meclis Üyelerinin de katılımı ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen meslek odası ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerini makamında kabul etti.

Ceyhan'dan gelen Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Üyeleri ile sohbet eden Sözlü gelen her türlü öneriye açık olduğunu belirtti.

Meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini hatırlatan Hüseyin Sözlü, “Bize yol gösterecek her türlü fikir, öneri ve projelerinizi bekleriz” dedi.