Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Berberoğlu CTO'yu ziyaret etti.

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoğlu, bir süre önce göreve başlaması nedeniyle CTO yönetiminin kendisine yaptığı kutlama ziyaretine karşılık oda yönetimine iadei ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında kurumlar arası diyalog ve işbirliğinin önemi vurgulandı.

CTO Meclis Başkanı Kasım Önük, Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkan Yardımcıları A.Rasim Yıldırım, Ahmet İncioğlu, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ahmet Gümüş, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koşmaz, Meclis Üyeleri Halil Şahin ve Ramazan Üstündağ'ın hazır bulunduğu ziyaret sırasında Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoğlu, göreve başlaması nedeniyle CTO'nun kendisine gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Ceyhan'da göreve başladıktan sonra edinmiş olduğu izlenimlerin son derecede olumlu olduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Berberoğlu, kurumlar arasındaki ilişkilere önem verdiklerini ve tüm kurumlarla var olan iyi ilişkileri daha da geliştirmeyi amaçladıklarını bildirdi.

Ceyhan'ın gelişmesi ve kalkınmasının kurumlar arası uyumlu çalışmadan geçtiğini dile getiren Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, "Oda olarak her zaman Ceyhan için yapılan çalışmanın yanında yer alıyoruz. Kurumlar arasındaki uyumlu çalışmalar Ceyhan'ımızın gelişimi için büyük önem taşımaktadır. Ceyhan'ın menfaati için yapılacak olan her çalışmayı destekleyeceğimizi ifade ediyorum" dedi.