CTO,Meclis üyeleri ve Meslek Komite üyeleri Kaymakam ve Belediye Başkan Yardımcılarının da katıldığı iftar yemeğinde buluştu

Ceyhan Ticaret Odası Ramazan ayı dolayısıyla Meclis üyeleri ve Meslek komite üyelerini Ceyhan Kaymakamı Sn. Bayram Yılmaz ve Ceyhan Belediyesi Başkan Yardımcıları Hülya Erdem ve İlker Önük'ün de katıldığı iftar yemeğinde buluşturdu.

CTO tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği Mıstık Usta Tesislerinde gerçekleştirildi.

Kaymakamımız, Belediye Başkan Yardımcılarımız, CTO yönetimi, Meclis üyeleri, Meslek Komite üyeleri ve CTO personellerinin de katılımı ile gerçekleştirilen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik örneği sergilendi.

İftar duasının ardından bir konuşma yapan CTO Başkanı Şeref Can;

"Sözlerime başlarken, Ramazan bayramınızı şimdiden kutluyor, ülkemize ve tüm insanlığa mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.

Bugün insani değerlerin daha güçlü bir şekilde yaşama yansıdığı, dayanışmanın arttığı, birlik ve beraberlik ruhunun canlandığı ramazan ayının bir iftar sofrasını hep birlikte paylaşıyoruz. Bu güzel akşamda sizlerle birlikte olduğum için büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim.

Maddi ve manevi birçok güzelliğin yaşandığı Ramazan ayı; daima insanlığı aydınlatan, rehberliğiyle insanlığı doğru yola götüren, getirdiği erdem ve ahlak ilkeleriyle her zaman taze kalan kutsal kitabımızın indirildiği bir aydır. Bu ayda, bizler sabrın, cömertliğin ve paylaşımın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha idrak ederiz. Ramazan ayı; toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği bir aydır" şeklinde konuştu.

Başkan Can'ın ardından Kaymakam Yılmaz, Ticaret Odası'nın nazik davetinden dolayı teşekkür ederek, İstihdam Seferberliğinin altını çizdi.