CTO ve İŞ-KUR İşbirliği İle "Devlet Destekleri ve Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı.

Ceyhan İŞ-KUR Hizmet Merkezi ve Ceyhan Ticaret Odası işbirliğiyle organize edilen "Devlet Destekleri ve Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısı" 01 Kasım 2018 Perşembe günü saat 14.00'da Ceyhan Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıya Ceyhan Ticaret Odası Meclis Başkanı Kasım Önük, İŞ-KUR Ceyhan Hizmet Merkezi Müdürü Bilal Küçük, Mali Müşavirler Odası Ceyhan Temsilcisi Ersin Erol, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Gümüş, Meclis üyeleri Ahmet Rasim Yıldırım ve Mahmut Şahin'in yanısıra Yumurtalık Serbest Bölge firmalarının temsilcileri, CTO üyeleri ve Mali Müşavirler katılım sağlamıştır.

Gerçekleşen bilgilendirme toplantısı CTO üyeleri ve Muhasebeci ve Mali Müşavirler tarafından büyük ilgi gördü.