CEYHAN TİCARET ODASI'NDAN GELENEKSELLEŞEN KIRTASİYE YARDIMI BU YILDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTI.

Ceyhan Ticaret Odası, 2018 - 2019 eğitim ve öğretim yılında, 1000 adet kırtasiye paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) tarafından her yıl finanse edilen ve Ceyhan Ticaret Odası tarafından hazırlanan 1000 adet kırtasiye paketi belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can "Ceyhan Ticaret Odası olarak kurumumuza başvuran ve bunun yanı sıra tespit edilen ihtiyaç sahibi 1000 öğrencimize kırtasiye yardımında bulunduk" dedi.

CTO Başkanı Can TOBB camiası olarak eğitime verdikleri desteğin altını çizerken " Eğitime verilen destek, geleceğe yapılan yatırımdır ve bu nedenledir ki Milletlerin geleceği yetiştirdikleri nesillere bağlıdır. "diyerek eğitimin önemini bir kez daha vurguladı.