Kurulması hedeflenen "Deniz Ticaret Odası" için Başkan Can Yumurtalık STK’ları ile istişarede bulundu.

Ceyhan-Yumurtalık ve Karataş İlçelerinin birlikte çalışma yürütecekleri "Yumurtalık Deniz Ticaret Odası Temsilciliği " için başta Yumurtalık Esnaf Odası Başkanı Mustafa Denizhan Türker, Ak Parti Yumurtalık İlçe Başkanı Recep Aşkar, Kızılay Yumurtalık Şubesi Başkanı Fethi Beşlioğlu ve Yum-Çev Başkanı Halim Öztoprak olmak üzere Yumurtalık sivil toplum kuruluşları önce Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve sonra Projenin Fikir Babası Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can ve Yönetim Kurulu üyesi Dinçer Dinç, Genel Sekreter Zafer Öz'ü ziyaret ettiler.

Ceyhan Ticaret Odasında gerçekleşen Ziyarette Başkan Can göreve geldikleri ilk günden bu yana bölgeye hizmeti esas aldıklarını belirtirken Deniz ticaret Odası'nın kurulması gerekliliğini tüm platformlarda dile getirdiğinin altını çizdi. Başkan Can, Yumurtalık'ta Ticaret Odası olmadığı için orada ki müteşebbis ve girişimcilerin odamız kanalı ile işlerini yürüttüklerini ve dolayısıyla Yumurtalık Sivil Toplum Kuruluşlarının istekli olmalarından dolayı çok sevindiğini ve en kısa zamanda Yumurtalık ve Karataş'ta faaliyet Gösteren Balıkçılık kooperatif Başkanları ile Ceyhan'da bir araya gelmek için bir plan yapacaklarını söyledi.