Ceyhan TO ve Ceyhan TB`den TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu`na Ziyaret

Ceyhan Ticaret Odası ve Ceyhan Ticaret Borsası yöneticileri kalabalık bir heyet halinde 5 Haziran 2013 Çarşamba günü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

Ceyhan Ticaret Odası  Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş, Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can ile Meclis ve Yönetim Kurulu başkan yardımcıları ve üyelerinin geniş katılımları ile gerçekleştirilen ziyaret karşılıklı tanışma ile başladı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yeni dönemde görev alan tüm yöneticileri ayrı ayrı tebrik etti.

Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can daha önce görev alan tüm yöneticiler gibi bu hizmet anlayışını bir bayrak yarışı şeklinde gördüklerini ve yeni dönemde kendilerinin de bu yarışı en güzel şekilde sürdürmek için ekibi ile birlikte çok çalışacaklarını ifade etti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Ceyhan Ticaret Odası, Ceyhan Ticaret Borsası ve üyelerinin her türlü sorun ve sıkıntısının her an kendisine iletilebileceğini, bu konuda TOBB olarak bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da her türlü desteği vereceklerini ifade etti.