YUMURTALIK STK'LARINDAN CTO'YA ZİYARET

Yumurtalık Esnaf odası Başkanı Mustafa Denizhan Türker, Yumurtalık Platform Başkanı Şaban Yetkin, Yumurtalık Otobüscüler Koop. Başkanı Mahmut Erden, Yumurtalık Minibüscüler Koop. Başkanı Duran Lök, Yum-Der Başkanı Özcan Bilgi ve Yum-Çev Başkanı Halim Öztoprak Ceyhan Ticaret Odası'nı ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Kasım Önük, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet İncioğlu, Meclis BaşkanYardımcısı ADnan Yılmaz, Meclis katip Üyesi Ayhan Opak, Yönetim Kurulu Üyeleri Dinçer Dinç, Servet Çibuk, Asaf Ilkkan Telli, Ahmet Gümüş ve Meclis üyeleri Ahmet Rasim Yıldırım, Adnan Aksu, ve Zafer Gök ev sahipliği yaptılar.
Yumurtalık Esnaf odası Başkanı Mustafa Denizhan Türker, Yumurtalık Platform Başkanı Şaban Yetkin, Yumurtalık Otobüscüler Koop. Başkanı Mahmut Erden, Yumurtalık Minibüscüler Koop. Başkanı Duran Lök, Yum-Der Başkanı Özcan Bilgi ve Yum-Çev Başkanı Halim Öztoprak Ceyhan Ticaret Odası'nı ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması dileğiyle başarılar dilediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şeref Can, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.