CEYHAN TİCARET ODASI AB-İKG KAYITLI İSTİHDAMIN TEŞVİKİ PROJESİNDE MUHASEBECİLERE EОİTİM VE SERTİFİKA

Ceyhan Ticaret Odası ve Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı arasında imzalanarak hibe desteği almaya hak kazanan projemiz, kayıtlı istihdamın desteklenmesi ve toplumun bilinçlendirilmesini hedef almaktadır. Ayrıca kayıt dışı istihdam edilen dezavantajlı grupların ve özellikle kadınların işgücüne katılım oranlarını artırarak daha fazla kişiyi istihdama çekmeyi ve istihdamda tutmayı ve gençler için işsizlik oranlarını düşürmeyi amaçlamaktadır.

Bu proje kapsamında 04.05.2017 Tarihinde Ceyhan Öğretmenevinde düzenlenen eğitimde açılış konuşmasını Ceyhan Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Temsilcisi Ersin Erol Tarafından yapılmıştır.

Mali Müşavirlere ve Muhasebecilere SGK Bas Mufettisi İbrahim TURASAN tarafindan "Kayıtlı İstihdamın Sağladığı Avantajlar ve SGK - Devlet Tesvikleri " üzerine eğitim verilmiş ve eğitim sonunda katılan Mali Müşavir ve Muhasebecilere sertifika ve eğitim materyalleri dağıtılmıştır.