CTO'DAB BİR PROJE DAHA

Ceyhan Ticaret Odası ve Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı arasında imzalanarak hibe desteği almaya hak kazanan "Romanlar Bilnçleniyor, Türkiye Bilinçleniyor" projesi, dezavantajlı grupların Entegrasyonunu hedef almaktadır.

Hibe almaya hak kanan CTO projesi 20 Ekim 2016 tarihinde CTO'yu temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Halil Eygi ve Genel Sekreter Yardımcısı Beyna Turgut Gürler tarafından Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı'nın organizasyonunda Ankara Meyra Palace Otel'de imzalandı.

CTO Genel Sekreter Yardımcısı ve Proje Uzmanı Beyna Turgut Gürler'in yazdığı bu proje 1 Kasım 2016 da başlayacak olup 12 ay süreyle devam edecektir.

Hibe almaya hak kazanana bu Proje için Başkan Can; Romanların bilinçlendirilmesini ve entegrasyonunu hedef alan bu projenin bölge için faydalı ve hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade etti.