CEYHAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BAKAN IN İMZASI İLE TÜRKİYE DEKİ 288. OSB OLDU.

2.08.2016 tarihiyle Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı resmi web sitesinde ilan edilen Ceyhan OSB Bakanımız Faruk ÖZLÜ tarafından protokolü imzalanarak Ceyhanımıza ve ülkemize kazandırıldı. Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref CAN öncülüğünde Mayıs 2013 tarihinde başlatılan çalışmalar 3 yıllık emek sonunda başarıya ulaştı ve Ağustos 2016 tarihinde ülkemize kazandırıldı.
Ceyhan OSB Başkanlığına Kaymakam Mustafa Ünlüsoy getirildi. OSB Başkan Vekili Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can olurken, Müteşebbis Heyet Başkanı ise Adana Valisi Mahmut Demirtaş oldu. Henüz Bölge Müdürü atanmayan Ceyhan OSB'de yer almak isteyen firmalar Ceyhan Ticaret Odası'na başvurabilecek.
Sektör grubu karma şeklinde düzenlenen Ceyhan OSB'nin tam kapasite ile faaliyete geçmesiyle birlikte önümüzdeki süreçte yaklaşık 4 bin kişiye istihdam imkanı sağlanacağı öngörülüyor.