CEYHAN TİCARET ODASI'NDAN 2015 SODES MESLEKİ EĞİTİM PROJE BAŞARISI !!!

Adana Valiliği Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında "Mesleki Eğitim Köprüsü İle İstihdama Geçiş" isimli projemiz hibe almaya hak kazanmıştır.

2015 yılında SODES kapsamında onaylanan "Mesleki Eğitim Köprüsü İle İstihdama Geçiş " projemiz ile 177.540 TL destek almaya hazırlanıyor.

SODES kapsamında kazanılan başarıyla Ceyhan Ticaret Odası bünyesinde bulunan Sürekli Eğitim Merkezimizin kapasitesinin %100 arttırılması hedeflenmektedir. Yeni sınıflar eğitim makine ve araçlarıyla donatılarak, yeni mesleki eğitimlerin verilmesi planlanmaktadır. Verilen bu eğitimler istihdam garantili olup %50 ile %70 oranında işsizin işe yerleştirilmesi sağlanacaktır.

Ceyhan Ticaret Odası 2010 yılından bu yana 60 ı geçkin meslek kursu açmış ve 500 ü aşkın işsizi iş sahibi yapmıştır. Bu çalışmaların daha hızlı ve verimli yapılabilmesi adına hazırladığımız projeler onay görmüştür.

Değerli Ceyhan halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.