CEYHAN PROTOKOLÜNDEN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI SARI'YA ZİYARET

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Ceyhan Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş, Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Memici Güleçyüz, Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Muhammet Bulut ve Ceyhan Esnaf Kefalet Koop. Başkanı İbrahim İkidağ?ın katılımı ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Sn. Fatma Güldemet Sarı makamında ziyaret edildi. 17 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde Ceyhan sorunları da masaya yatırıldı ve neler yapılabileceği konusu istişare edildi. Ziyaret sonunda Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can Bakan Sarı?ya Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Cansa Şirketler Grubunun özel tasarım olan ahşap masa dekorunu hediye etti.