CTO `DA GELENEKSELLEŞEN RAMAZAN YARDIMI

Ceyhan Ticaret Odası Her yıl olduğu gibi bu yılda TOBB'un katkıları ile belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı münasebeti ile 712 adet gıda paketi yardımında bulundu.

Her yıl yapılarak gelenekselleşen bu yardım ile belirlenen ve Odamıza başvuru da bulunan 712 aileye gıda yardımında bulunulmuştur.
 Ramazan’ın özünde yardımlaşma ve paylaşmanın olduğunu belirten Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, “Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri unutmadık. Bu duyarlılıkla her yıl düzenli olarak  Ramazan yardımı yapıyoruz ve TOBB’dan gönderilen gıda maddelerinin bulunduğu paketleri 700 aileye ulaştırıyoruz. İlçemizde özellikle Ramazan ayında paylaşma geleneğinin asırlardır hiç bozulmadan sürdürüyoruz. Bu güzel ve anlamlı geleneğin devam etmesine katkı sağlayan herkese özellikle teşekkür ederim.” dedi.