Ceyhan`ın Geleceği İstanbul`da Masaya Yatırıldı

İstanbul’daki Ceyhanlı İş Adamları, Ceyhan’a gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında CTO Başkanı Şeref Can’ı İstanbul’a davet etti. Ceyhan Lobisi olan Ceyhan fikir kulübü  her ay düzenlediği geleneksel toplantılarına bu sefer CTO Başkanı Şeref Can’ı misafir etti. Başkan Can’ın katıldığı bu programda, Ceyhan’ın mevcut durumu, gelecekteki durumu ve Ceyhan’ın sorunları ve bu sorunlar için nasıl çözümler üretileceği hakkında istişareler yapıldı.

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can'ın da  katıldığı yemekli sohbet toplantısı Yeniköy Yelken Restaurant da gerçekleşti.

Toplantıya Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Şeref Can, Namık Ekinci, Ali Avcı, Gezici Şirketler Grubu Yön. Kurulu Bşk.Murat Gezici, Cumhurriyet Savcısı Tunc Cantaymaz, Murat Sungur, Mustafa Ayverdi, Ceyhan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Av.Abdi Pesok, Dr. Mehmet Baş, Nizami Yürüktümen, Zafer Memişoğlu, Başar Özbilen, Hanifi Özbilen, Faruk Ekinci, Lutfi İlhan, Mehmet Yaltır,Prof.Dr. Ali Tekin katıldılar.