Nurlat Bel. Bşk.Ravil Kuzürov ve Tatar Türk Dostluk Der. Başkanı`nın CTO ziyareti

Tataristan'ın Nurlat Belediye Başkanı Sayın Ravil Kuzürov ve Tataristan Türkiye Dostluk Derneği üyeleri Ceyhan Ticaret Odası'nı ziyaret etti.
Ceyhan ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Ali Toptaş'ın ev sahipliği yaptığı ziyarette Tataristan’ın Nurlat Belediye Başkanı Ravil Kuzürov ve Tatar Türk Dostluk Derneği Başkanı Firdevs Fathelislam bulundu.

Ceyhan Belediyesi ile kardeş şehir olan Tataristan’ın Nurlat Belediyesi Başkanı Ravil Kuzürov ve Tatar Türk Dostluk Derneği Başkanı Firdevs Fathelislam, CTO ziyareti öncesinde Ceyhan'da incelemelerde bulunduğunu belirtti.

CTO Meclis Başkanı Toptaş, Konuk Belediye Başkanı Ravil Kuzürov'a ceyhan'ın bölgedeki önemi, ticaret kapasitesi hakkında bilgi verdi.