Ceyhan Ticaret Odası`ndan Kırtasiye Yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla Ceyhan Ticaret Odası tarafından Ceyhan da öğrenim gören ihtiyaçlı 700 ilköğretim öğrencisine kırtasiye yardımı yapıldı.Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile koordineli olarak belirlenen ihtiyaçlı 700 öğrenciye kırtasiye yardımında bulunuldu. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref CAN, "eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ceyhan Ticaret  Odası olarak, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri’nin belirlediği ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla kırtasiye yardımında bulunduk.Öğrencinin en çok ihtiyaç duyduğu kırtasiye malzemeleri yardımı yapılmıştır.En büyük yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu da kaydeden Can, eğitime gerekli harcamayı yapamayan toplumlar çağın gerisinde kalmaya mahkumdur.
Çocuklarımızın geleceği bizlerin sorumluluğu altındadır.Biz onlara elimizden geldiğince fırsat sunmalıyız ki onlar da bizi gururlandırsınlar, başarılarına başarı katsınlar’’ dedi.