Türkiye-İran Uluslararası Yatırım Fırsatları Ticari ve Sanayi İşbirliği Tanıtım Konferansı

Odalar Birliği’nden aldığımız bir yazıda, İran'daki Jahan Parsian International Investment Company tarafından, 4 Şubat 2014 Salı günü, Istanbul Ceylan Intercontinental Otel'de, Türkiye-Iran Uluslararası Yatırım Fırsatlar", Ticari ve Sanayi İşbirliği Tanıtım Konferansı'nın düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda, Konferansın İran'ın önemli kurum ve kuruluşları tarafından desteklenmekte olduğu, Iranlı katılımcılar arasında özel sektörün yanı sıra kamu sektöründen de önemli temsilcilerin katılmalannın öngörüldüğü bildirilmektedir.

Konferansa ilişkin bilgiler ile irtibat kişisinin bilgilerinin yer aldığı bilgi notu, Odalar Birliği’nin web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş Imkanları—Ülke Duyurulan-Iran" bölümünde yer almaktadır.