Canton Çin İthalat ve İhracat Fuarı 15 - 19 Ekim 2016

TOBB tarafından odamıza iletilen yazıda, Ülkemiz ihracatının arttırılması amacı ile uluslararası organizasyonların taşıdığı önem dikkate alınarak Çin Halk Cumhuriyeti'nin Guangzhou kentinde her yıl iki defa düzenlenen Canton Çin İthalat ve ihracat Fuarı Türkiye milli katılım organizasyonunun 2014 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirildiği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, 120. Canton Fuarı I. Faz'ın, 15-19 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirileceği, Türkiye milli iştirak alanında;

bull; Elektronik ve elektrikli ev aletleri

bull; Yapı-inşaat malzemeleri ve donanımları

bull; Makine ekipmanları sektörlerine yer verileceği ifade edilmektedir.

120. Canton Fuarı 1. Faz katılım bedeline A'dan Z'ye tüm ana hizmetler (Stand inşaatı, temel dekorasyon malzemeleri, nakliye ve gümrükleme organizasyonu, ürünlerin sigortalanması, Fuar kataloğunda ve internette firma bilgilerinin yer alması, İstanbul Ticaret Odasınca hazırlanacak katalogda firma bilgilerinin yer alması, ikram hizmetlerinden faydalanma imkanı vb.) dahil olduğu belirtilmektedir.

Katılımcı firmaların stand katılımının ve ulaşım bedelinin % 70'inin Ekonomi Bakanlığı desteği kapsamında yer aldığı bildirilmekte olup, firmaların teşvik işlemlerinin İstanbul Ticaret Odasınca takip edileceği ifade edilmektedir.

Etkinliğe ilişkin broşür, katılım formu ve detaylı bilgi TOBB web sitesi www.tobb.org.tr "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyurulan-Çin" bölümünde yer almaktadır.

İlgililere duyurulur,