THY Adana Kargo Müdürlüğü Bilgilendirme Toplantısı (18 Ağustos 2016 / Adana Ticaret Odası)

Küreselleşen dünya ekonomisinde ticaret hacminin yadsınamayacak şekilde artması ve hızlı ulaşımın öneminin dünyanın her yerinde farkına varılması sonucunda hava kargo taşımacılığı sektörü, dünya ekonomisinin önemli sektörlerinden biri haline gelmiştir. Havayolu taşımacılığı sağladığı zaman avantajıyla, bozulabilen ürünlerin taşınması konusunda son derece önemlidir.

Bu çerçevede, Adana Ticaret Odası ev sahipliği ve THY Adana Kargo Müdürlüğü işbirliği ile 18 Ağustos 2016 Perşembe günü saat 14.00'te, programı ve içeriği aşağıda yer alan bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Hava kargoyu kullanan tüm firmalarımıza yönelik THY Kargo'nun sunduğu yani avantajların anlatılacağı ve ihracatçılarımızın THY Kargo'dan beklentilerinin alınacağı toplantıya, ilgi duyan tüm üyelerimiz davetlidir.

PROGRAM

14.00 - 14.30 Kayıt - İkram ve Açılış

14.30 - 15.30 Sunum - Sn. Muhammed Kadri GÜNAY, THY Adana Kargo Müdürü

• Hava kargo ile ilgili bölgemizdeki son gelişmeler
  • Tesislerimizde yapılan modernizasyon çalışmaları
  • Yeni Çukurova havalimanı ile ilgili bilgilendirme
  • Operasyonel süreçlerdeki gelişmeler
  • Bölge hava kargo potansiyelinin arttırılması adına firmalarımızın talepleri

15.30 - 16.00 Soru - Cevap ve Kapanış

Tarih : 18 Ağustos 2016 - Perşembe

Saat : 14.00

Yer : Adana Ticaret Odası

Kayıt Yaptırmak için tıklayınız.