RF TATARİSTAN TİCARET VE MÜTEAHHİTLİK HEYETİ

Bilindiği üzere, Ekonomi Bakanı Sayın Zafer ÇAĞLAYAN’ın başkanlığında, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonda ve TİM organizasyonuyla, 4-5 Eylül 2013 tarihlerinde Rusya Federasyonu Tataristan Cumhuriyeti’ne yönelik olarak bir Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti programı düzenlenecektir.

Girişimcilerimize potansiyel iş fırsatları sunan Rusya Federasyonu Tataristan’da pazar payımızın artırılması ve anılan ülkeye yönelik yeni ihracat imkn1arınm oluşturulması amacıyla düzenlenecek söz konusu heyete tarım ve gıda ürünleri, tekstil ve hazır giyim, otomotiv ve yan sanayi, kimyevi maddeler, medikal ürünler, plastik ve plastikten mamul eşya, madencilik, makine ve ekipmanIarı, inşaat malzemeleri, mobilya ve müteahhitlik sektörleri başta olmak üzere uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalarımız iştirak edebilecektir.

Söz konusu Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Programı kapsamında, Türkiye’den ve anılan ülkeden üst düzey yetkililerin katılımıyla düzenlenecek iş forumunun yanı sıra, Türk ve söz konusu ülkedeki girişimciler arasında iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Bu çerçevede, bahse konu program, gerek anılan pazara girmek isteyen gerekse pazar paylarını daha da arttırmayı amaçlayan firmalar için önemli bir fırsat oluşturmaktadır.

Rusya Federasyonu Tataristan Ticaret ve Müteahitlik H<yeti Programına katılmak isteyen firmalarımız tarafından 23 Ağustos 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar http://Igoo.gl/tl7TSO linki üzerinden online başvuruların yapılması ve avans tutarının ödendiğini gösterir dekontun (0224) 219 10 99 numaralı faksa veya ozturka@uib.org.tr mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (UİB):
Alpay ÖZTÜRK

Tel:0224 219 10 00/1902

E-Posta: ozturka@uib.org.tr

RF Tataristan pazarı hakkında detaylı bilgi için:
Ayşe Oya BENLİ ÖZBAŞ- Rusya Federasyonu Ülke Masası Uzmanı

E-Posta: benlio@ekonomi.gov.tr