Afrika Günü Etkinliği

Değerli Üyelerimiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda, Türkiye ile Afrika arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla TOBB ile Afrika Ticaret, Sanayi, Tarım ve Meslek Odaları Birliği (UACCIAP) tarafından 20 Ağustos 2008 tarihinde kurulan Türkiye-Afrika Odası'nın faaliyetleri kapsamında; Türk firmalarının Afrika piyasasına girişinin ve piyasada daha aktif olmalarının sağlanması amacıyla, Türkiye'deki Afrika Büyükelçilikleri ile bir program başlatılmıştır. Program lansman toplantısı 4 Aralık 2015 tarihinde TOBB'da gerçekleşmiş olup, bu kapsamda çeşitli çalışmalar devam etmektedir.

Türkiye ile Afrika arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla TOBB ile Afrika ülkelerinin Ankara Büyükelçilikleri arasında yapılan bu çalışmalardan bir yenisi de 3 Haziran 2016 günü, Ankara'da TOBB'da gerçekleşmesi planlanan Afrika Günü Etkinliği olacaktır.

"Afrika Turizmi Kültür ve Miras" temalı toplantı ile Afrika ve Türkiye'nin turizm sektöründeki gelişmeler ve işbirliği fırsatları değerlendirilecektir. Etkinlik kapsamında Türkiye'de Büyükelçilikleri bulunan Afrika ülkelerinin tanıtım stantları yer alacaktır. Katılımcılar bu stantlarda büyükelçilik yetkilileri ve Afrikalı firmalar ile ilgili ikili görüşmeler gerçekleştirme fırsatı elde edecektir.

Bu çerçevede, 3 Haziran 2016 günü, 11:00-16:00 saatleri arası TOBB'da gerçekleştirilecek olan Afrika Günü Etkinliğinin turizm sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin Odamıza bilgi vermesi gerekmektedir.

Bilginize...