Çevre Bakanlığı Faaliyetleri ve Muhtelif Yönetmeliklerle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Daveti

Adana Sanayi Odası tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Sayın Prof.Dr. Mustafa ÖZTÜRK ve ilgili genel müdürlerimizin katılımlarıyla, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın muhtelif faaliyetleri hakkında bilgilendirme toplantısı  organize edilecektir.

Söz konusu toplantı kapsamında, Çevre Şehircilik Bakanlığımızın "Çevresel Etki Değerlendirme Yönetmeliği", "Ambalaj Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği", "Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol Yönetmeliği" ve "Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliği"çerçevesinde bilgilendirmeler yapılacaktır.

Yapılan  düzenlemelerden doğrudan etkilenen sanayicilerimizin yaşadığı muhtelif sorunlarını dile getirme imkânı bulacağı, 29 Nisan 2016 Cuma günü saat 14.00'da Adana Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilecek söz konusu toplantıyı katılmak isteyen üyelerimizin bilgisine sunarız.