İNŞAAT MALZEMELERİ SEKTÖRÜNDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE FİNANSMANI TOPLANTISI

Türkiye’nin sanayi ve kentleşme alanındaki en büyük şehirleri arasında yer alan Adana, Çukurova Bölgesi’nin de en büyük kenti olma özelliği taşımaktadır. Son yıllarda enerji verimliliği alanında yapılan çalışmalarla da öne çıkan İlimiz, inşaat sektörünün gelişim içerisinde olduğu kentler arasında yer almaktadır.

Buradan hareketle, Adana Ticaret Odası ve Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) işbirliğiyle, 3 Eylül Perşembe günü saat 14.00’da, Adana Ticaret Odasında , Türkiye İMSAD Sektörel Gelişim Toplantıları kapsamında “İnşaat Malzemeleri Sektöründe Enerji Verimliliği ve Finansmanı” konulu bir toplantı düzenlenecektir.

Sürdürülebilir inşaat malzemelerinin binalarda enerji verimliliğine katkısının tartışılacağı ve finansman alternatiflerinin değerlendirileceği, programı aşağıda yer alan toplantıya, aşağıdaki bağlantıdan kayıt yapılabilmekte olup; toplantımız, konuya ilgi duyan tüm üyelerimizin katılımına açıktır.

Kayıt yaptırmak için tıklatınız.

PROGRAM

13.30 – 14.00 Çay-Kahve İkramı ve Kayıt

14.00 – 14.20 Açılış Konuşmaları

- Sn. Atila MENEVŞE, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı