BANGLADEŞ-PROJEKTÖR TEMİNİ İÇİN FİYAT TEKLİFLERİ

Bangladeş Büyükelçiliği'nden alınan yazıda, İlköğretim Müdürlüğü, İlköğretim ve Yaygın Eğitim Bakanlığı ve Bangladeş Hükümeti’nin, 3. Temel Eğitim Geliştirme Programı altında Devlet İlkokullarında kullanılmak üzere, toplamda 3930 adet projektörün tedariki, kurulumu ve test edilmesi konusunda, Türkiye’den ihaleye girmeyi düşünen firmalara mühürlü fiyat teklifi verme konusunda çağrıda bulundukları belirtilmektedir. Bangladeş Hükümeti’nin bahse konu projenin uygulanması için 9 kalkınma ortağından kaynak almış olduğu, aynı zamanda Uluslararası Kalkınma Birliği’nden de kredi aldığı ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, fiyat teklifleri için son teslim tarihinin 20 Mayıs 2013 ve Bangladeş yerel saati ile 14.00 olduğu belirtilmektedir. Elektronik fiyat tekliflerine izin verilmediği ve geç gönderilen tekliflerin de kabul edilmeyeceği ifade edilmektedir. 31 Mart 2013 tarihli, ihale teklifleri için gereken bilgileri içeren duyuruya Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/İhaleler” bölümünden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.